Normoxil™ tabletta

Ára: 3569 Ft
Egységár: 119 Ft/db
Kiszerelés: 30 darab
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2019.09.01 - 2019.09.30

Mio-inozitot és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő. A Normoxil™ szelén tartalma hozzájárul a pajzsmirigy normál működésének fenntartásához. Ajánlható mindenkinek, akinek a fiziológiásnál alacsonyabb a mio-inozit és szelén szintje, vagy akinél fokozott bevitelre van szükség ezen összetevőkből.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!