Béres Szemerő FORTE filmtabletta

Ára: 5459 Ft
Egységár: 60,7 Ft/db
Kiszerelés: 90 db
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Igen
Az akció időtartama: 2019.08.01 - 2019.08.31

Komplex készítmény cinkkel és luteinnel, valamint A-, B2-, C-, E-vitaminnal és rézzel. Alkalmazása javasolt időskori szembetegség (pl.: makuladegeneráció) illetve erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetében a különleges táplálkozási igény kielégítésre.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!